Woningaanpassing in Rotterdam

Heeft u een woningaanpassing nodig in uw huis? Zorg voor Mensen Rotterdam staat voor u klaar! Wij zijn dé specialist op het gebied van woningaanpassingen. Door het doen van diverse aanpassingen in de woning kunt u langer onafhankelijk, mobiel en zelfstandig blijven leven. Met jarenlange ervaring op het gebied van woonaanpassingen bent u bij Zorg voor Mensen Rotterdam zeker aan het juiste adres. 

 

Langer zelfstandig door woningaanpassing 

Wanneer u ouder wordt heeft u soms wat hulp nodig. Een praktisch huis is dan erg fijn om te hebben, zeker als u door een aanpassing in de woning langer onafhankelijk, mobiel en zelfstandig kan blijven. Door wat kleine aanpassingen te doen kunt u dingen zoals de douche, het bad of het toilet comfortabel en veilig blijven gebruiken. Wij zijn niet zomaar een bedrijf: Zorg voor Mensen Rotterdam installeert niet alleen alles, ook denken wij graag met u mee! 

 

Groot aantal verschillende woningaanpassingen 

Bent u op zoek naar een bepaalde woningaanpassing? Wij van Zorg voor Mensen Rotterdam kunnen veel verschillende woningaanpassingen realiseren. Wij werken niet alleen in Rotterdam, maar ook in o.a. Schiedam, Vlaardingen en Capelle a/d IJssel. Hieronder een overzicht van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

1. Woningaanpassing voor in de badkamer

Wij kunnen diverse aanpassingen doen voor in de badkamer. Denk aan een douchestoel, een badlift, een douchesteun, speciale kranen en een wastafelbeugel plaatsen. 

2. Woningaanpassing voor in het toilet

Ook voor het toilet kunnen we diverse aanpassingen doen. Wij kunnen bijvoorbeeld een toiletsteun, toiletverhoger, verhoogde toiletpot, bidet systeem en speciale kranen plaatsen.

3. Woningaanpassing voor de rest van het huis

In de rest van het huis kunnen we ook diverse aanpassingen doen. Denk hierbij aan het aanpassen van drempels, aanpassingen in de keuken zoals speciale kranen en bredere deuren waardoor gemakkelijk een rollator of rolstoel past. Ook kunnen de lichtschakelaars worden aangepast en aangebracht worden op zithoogte en kunnen we elektrische deuropeners plaatsen.Beste service bij Zorg voor Mensen Rotterdam

Bij Zorg voor Mensen Rotterdam vinden wij service erg belangrijk. Samen met onze professionele vakmannen zorgen wij dat u tijdens de verbouwing zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij dat uw woning altijd netjes wordt achtergelaten. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een goede nazorg en garantie.

 

Contact Zorg voor Mensen Rotterdam

Wilt u graag een woningaanpassing laten doen in Rotterdam en omgeving? Wij staan voor u klaar! Wij kijken graag met u mee naar diverse mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen per telefoon op 010-4667555 of via het contactformulier op onze website.