Loodgieter Rotterdam & Maasvlakte

Bent u op zoek naar een loodgieter in Rotterdam en omgeving? Bel dan direct Lohmann! Wij hebben de beste loodgieters in dienst die u helpen bij het opsporen, repareren en vernieuwen van leidingen en installaties. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van lekkage en de reparatie ervan kunt u er zeker vanuit gaan dat wij iedere klus op een professionele manier klaren!

 

Hoe kan lekkage ontstaan?

Een lekkage kan ontstaan door verschillende dingen. Denk aan defecten in leidingen of verkeerd aangelegde leidingen. Ook oude leidingen kunnen voor veel problemen zorgen. Wanneer u een lekkage ontdekt is het slim om snel te schakelen door een loodgieter te bellen, want voor u het weet is een kleine lekkage een groot probleem. 

 

Lekkage en andere ongemakken

Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam en heeft u een lekkage of ander ongemak? Neem dan direct contact op met de loodgieters van Lohmann. Een kleine lekkage wordt al snel een groter probleem. Laat onze loodgieter uw lekkage of andere ongemakken snel verhelpen en voorkom hoge kosten. 

 

Werkzaamheden Loodgieter van Lohmann

Lohmann voert een groot aantal verschillende werkzaamheden uit in Rotterdam en omgeving. Denk u alles omtrent gasleidingen, waterinstallaties, lekdetectie en het repareren van de lekkage. Hieronder vertellen we u meer over de werkzaamheden van onze vakmannen.

1. Gasleidingen aanleggen

U kunt het aanleggen van gasleidingen het beste overlaten aan een ervaren loodgieter. Onze vakmannen zorgen ervoor dat alle leidingen netjes, veilig en lekdicht worden aangelegd. Naast het aanleggen van leidingen zijn onze vakmannen ook gespecialiseerd in het verleggen en repareren van gasleidingen. 

2. Waterleidingen en installaties

Voor het geheel of gedeeltelijk aanleggen van water installaties bent u ook aan het juiste adres bij Lohmann. Daarnaast kan een ervaren loodgieter ook bij u langskomen voor het herstellen of vernieuwen van waterleidingen. Loden waterleidingen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden vervangen door een kunststof variant. Ook zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van warm en koud waterleidingen in de keuken, het toilet of in de badkamer. 

3. Lekkage verhelpen

Heeft u last van een lekkage? Een lekkage komt nooit goed uit. Gelukkig is onze professionele loodgieter altijd snel ter plaatsen om het probleem te detecteren en vervolgens te verhelpen door middel van reparatie. Met meer dan 60 jaar ervaring en ruime kennis zorgen wij ervoor dat het probleem snel is verholpen. 

 

Contact Lohmann Rotterdam

Bent u op zoek naar een loodgieter in Rotterdam en omstreken omdat u last heeft van lekkage of voor de aanleg van gas- of waterleidingen? Wij van Lohmann staan voor u klaar. Wanneer u een vraag heeft, een spoedgeval of een vrijblijvende offerte wil aanvragen kunt u bellen naar 010-466 75 55 of een e-mail sturen naar [email protected].