Rioolontstopping in Rotterdam

Is uw riool of afvoer verstopt en bent u snel op zoek naar een goede rioolontstopper? Lohmann riool-ontstopping Rotterdam is dé specialist wanneer het gaat om het vakkundig ontstoppen van uw riolering of afvoer. Met jarenlange ervaring op het gebied van ontstopping bent u bij ons zeker aan het goede adres. 

Denkt u aan een verstopping in afvoer of riool? 

Ruikt u een vieze lucht in huis of loopt de wastafel of wasbak steeds vol wanneer u het water aanzet? De kans is dan groot dat de riolering of de afvoer is verstopt. Wij van Lohmann riool-ontstopping Rotterdam staan voor u klaar om de leidingen en riool op een professionele manier te ontstoppen. 

Technieken ontstopping

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat we de verstopping snel kunnen verhelpen. Wanneer een verstopping in een toilet afvoer of riolering met regelmaat terugkomt, dan is het handig om een camera inspectie uit te laten voeren. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij gebruik van de modernste camera-inspectie apparatuur en hulpmiddelen. Met behulp van een mobiel camera-inspectiesysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnenuit te bekijken en een video-opname te maken. Buizen met een diameter van 80mm tot 200mm kunnen zo gecontroleerd worden. Met deze manier van werken lossen wij niet alleen het probleem voor u op, maar rekenen wij tevens af met de oorzaak van de verstopping of andere problemen. Daarnaast maken wij ook gebruik van rookinspectie. Rookinspectie is een effectief wapen om rioollekkage en oorzaken van stankoverlast snel aan het licht te brengen. Door middel van een rookgenerator wordt kunnen scheuren en gaten in leidingen gemakkelijk worden opgespoord.

Diverse werkzaamheden ontstopping 

Lohmann riool-ontstopping Rotterdam voert een groot aantal werkzaamheden uit op het gebied van ontstopping. Denkt u hierbij aan het ontstoppen van een keuken afvoer, toilet afvoer, gootsteen, douche afvoer of hemelwaterafvoer. Wij zijn nummer één op het gebied van vakkundig ontstoppen van uw riolering of afvoer bij elk soort verstopping. Wij zorgen voor een snelle doorstroming van iedere afvoer met zo min mogelijk overlast.

24/7 service ontstopping

Heeft u last van een verstopping in het riool, toilet of in een afvoer in regio Rotterdam Rijnmond, de Botlek en Maasvlakte? Lohmann riool-ontstopping Rotterdam staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar voor alle mogelijke noodgevallen omtrent verstoppingen. Wij zijn snel op locatie om het probleem op te sporen en te verhelpen. Voor noodgevallen of overige vragen kunt u bellen naar  010 – 466 75 55.