Lekdetectie bij waterschade

Heeft u last van lek in uw huis, maar heeft u geen idee waar het vandaan komt? Lohmann is de specialist in lekdetectie in en rondom Rotterdam. Tijdens een lekdetectie gaan onze professionele vakmannen zorgvuldig te werk zonder enig hak- en breekwerk. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van lekkage en de reparatie ervan. U kunt er dus vanuit gaan dat wij de klus klaren! 

 

Lekkage? Schakel snel!

Heeft u last van lekkage in Rotterdam en omstreken? Wacht dan niet langer en bel ons direct. Wanneer een lekkage te zien is, is de lekkage vaak al veel langer bezig dan u zou denken. Om nog meer schade en daarbij hogere reparatiekosten te voorkomen is het slim om de loodgieters van Lohmann direct te bellen. Op deze manier kunnen wij snel langskomen met ons apparatuur voor lekdetectie en daarna direct overgaan tot de reparatie van het lek.

 

Lekdetectie met geavanceerde apparatuur

Onze professionele vakmannen maken gebruik van geavanceerde apparatuur bij een lekdetectie. Wij maken gebruik van de nieuwste meettechnieken zoals infrarood en ultrasoon. Hiermee kunnen we heel gericht zoeken naar de plek van de lekkage. Wij sporen uw lek op tot enkele centimeters nauwkeurig. Dit doen we zonder enig hak- of breekwerk. Tijdens onze lekdetectie kunnen we verschillende type lekkages opsporen. 

 

Reparatie na lekdetectie

Wanneer wij de lekkage hebben opgespoord maken wij de schade op. Op deze manier kunt u dat daarna gemakkelijk naar de verzekering doorsturen. Ook kunnen wij direct overgaan tot reparatie van een eventuele kapotte waterleiding. Doordat we door de lekdetectie precies weten waar het lek zit, hoeven wij geen grote gaten te maken in de muren. Op deze manier blijven de reparatiekosten laag. Onze professionele vakmannen staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel af van de lekkage bent verlost! 

 

Spoedgevallen 

Heeft u last van een grote lekkage en wilt u dat we snel bij u langskomen voor lekdetectie? Voor spoedgevallen kunt u ons bellen op 010-466 75 55. Het flexibele en vakkundige team van Lohmann is bij een spoedgeval altijd snel op locatie aanwezig en zorgt er vervolgens voor dat de lekkage stopt en snel gerepareerd wordt. 

 

Contact Lohmann

Heeft u last van een lekkage en wilt u overgaan tot lekdetectie? Wij van Lohmann komen graag langs met ons geavanceerde apparatuur. U kunt contact met ons opnemen via 010-466 75 55 of via de e-mail op [email protected]. Daarnaast kunt u ook contact opnemen voor werkzaamheden als verstoppingen of bij een CV-storing.